Utorak, 13 Rujan 2022 18:01

Upisi za roditelje.

Poštovani roditelji,

od listopada će se u našem vrtiću početi provoditi Program radionica s roditeljima Rastimo zajedno Plus. Program radionica s roditeljima “Rastimo zajedno Plus” namijenjen je roditeljima djece s teškoćama u razvoju u dobi do osam godina života.

Zašto „Rastimo zajedno Plus“? Roditelj djeteta s teškoćama u razvoju u svom roditeljstvu ima mnogo „dodataka“ – proživljava više strepnje i stresa, više izazova i pobjeda i treba više informacija, više razumijevanja, više stručnog rada, više brige društva. Sve te „dodatke“ nazvali smo „plus“. Stoga su ove radionice namijenjene osnaživanju roditelja da bi njihov dodatak roditeljstvu koje žive imao pozitivan predznak.

Program radionica s roditeljima djece s teškoćama u razvoju „Rastimo zajedno Plus“ sastoji se od jedanaest dvosatnih konceptualno i tematski povezanih radionica koje provode posebno educirani voditeljski timovi stručnjaka za podršku ranom razvoju.

U našem vrtiću radionice će provoditi Ana Sokolić, logoped i Vedrana Domaćinović Pičuljan, pedagog. Radionice će provoditi od listopada do prosinca (11 tjedana), jednom tjedno u trajanju od dva sata.

Više o radionicama možete saznati na: https://www.rastimozajedno.hr/rastimo-zajedno-plus/o-radionicama/

Na radionice se možete prijaviti putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno voditeljicama.

 

Veselimo se vašem odazivu!