Konačne liste reda prvenstva

 

Lista reda prvenstva upisa u jaslice za ped.god. 2023./2024.

Lista reda prvenstva upisa u vrtić za ped.god. 2023./2024.

Odluka o upisu djece u vrtić za ped.god. 2023./2024.

 

 

 

Prijedlozi Lista reda prvenstva

 

Prijedlog liste prvenstva upisa u jaslice za ped.god. 2023./2024.

Prijedlog liste prvenstva upisa u vrtić za ped.god. 2023./2024.

 


 

Upisi u Dječji vrtić ”Pahuljica” za pedagošku godinu 2023./2024.

 

U periodu od 6. do 14. travnja do 12 sati provodit će se upisi u Dječji vrtić ''Pahuljica'' za pedagošku godinu 2023./2024. Upisi se provode isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala e-Građani.

Predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća. U periodu od 16. travnja do 1. svibnja 2023. predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će početkom svibnja biti objavljeni rezultati upisa. U navedenim periodima roditelji će putem aplikacije e-Građani imati uvid u status predanog zahtjeva.

Za korištenje web aplikacije potrebni su pristup internetu i važeća vjerodajnica za pristupanje sustavu e-Građani. Poveznica za pristup e-upisima je https://vrtici.e-upisi.hr/.

U iznimnim slučajevima, ukoliko roditelj nema mogućnost ili pristup sustavu e-Građani, može se javiti u vrtić kako bi zajedno s administratorom podnio zahtjev za upis, uz prethodnu najavu i dogovor za termin. Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koje će biti dostupne na web stranici vrtića.

Dokumenti potrebni za ostvarivanje bodova povlače se iz sustava e-Građani pri predaji zahtjeva za upis. U slučaju da neki od dokumenata ne postoje u sustavu e-Građani, roditelji ih može učitati prilikom predaje zahtjeva (npr. kopija cijepnog kartona, rješenje o dječjem doplatku). Popis dokumentacije potrebne za upis, kao i način bodovanja, roditelji mogu pročitati na web stranici vrtića (www.dvp.hr).

Za eventualna pitanja roditelji se mogu obratiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 051/724-224.

 

Pravilnik o upisu

Upute za e-upise

Odluka o upisima

 


 Upisi u Program predškole u 2023./2024.

 

Pozivaju se roditelji čija će djeca u pedagoškoj godini 2023./2024. biti u godini pred polazak u školu, a ne pohađaju redovni program Dječjeg vrtića "Pahuljica" da popune Zahtjev za upis djece u Program predškole u Dječjem vrtiću "Pahuljica" u pedagoškoj godini 2023./2024. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/CvzUKznsBp5g6KSJ6.

 

Uz popunjeni zahtjev roditelji su dužni predati sljedeću dokumentaciju:

  • Rodni list djeteta ili izvadak iz matice rođenih
  • Osobne iskaznice oba roditelja ili potvrde o prebivalištu
  • Iskaznica imunizacije djeteta
  • Zdravstvena iskaznica djeteta

Sva se dokumentacija predaje elektroničkim putem, učitavanjem u obrascu na za to predviđenom mjestu


 

Predaja zahtjeva za nastavak korištenja redovnog programa Dječjeg vrtića "Pahuljica" za pedagošku godinu 2023./2024.

Roditelji čija su djeca već upisana u Dječji vrtić "Pahuljica", a žele nastaviti koristiti usluge u pedagoškoj godini 2023./2024. trebaju popuniti Zahtjev za nastavak korištenja redovnog programa  Dječjeg vrtića "Pahuljica" za pedagošku godinu 2023./2024. na sljedećoj poveznici https://forms.gle/Qb37KVkZtkdNNv139 u periodu od 6. do 14. travnja 2023. Uz popunjeni zahtjev roditelji predaju presliku iskaznice imunizacije djeteta, elektroničkim putem, odnosno učitavanjem dokumenta na za to predviđenom mjestu u obrascu.


 

Upisna i ispisna dokumentacija

 

Zahtjev za izdavanje potvrde i mišljenja

Zahtjev za ispis