Susret s Jasnom Held

U povodu Mjeseca hrvatske knjige, a u suradnji sa Školskom knjigom koja je ovaj susret omogućila, 19. listopada u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ održan je susret predškolaca s pripovjedačicom bajki Jasnom Held. Vrlo zanimljiva svojom pojavom, živopisna i privlačna svojim pripovijedanjem, Jasna Held dječju je pažnju održavala punih 45 minuta dvjema vrlo zanimljivim bajkama.

Opširnije...

Berba maslina

Danas je u matičnom vrtiću u suradnji s Udrugom "Orkula" organizirana akcija branja maslina. Vrijedne ruke djece, odgajatelja, gospodina Željka Barčića iz Udruge „Orkula“  te zamjenika gradonačelnika gospodina Denisa Deželjina nabrale su punu vreću maslina, a branje se nastavlja i sutra.

Nakon što uberemo sve masline, odnijet ćemo ih na preradu, a dobiveno ulje koristit ćemo u svakodnevnoj prehrani djece u vrtiću.

Opširnije...

Svjetski dan pješačenja

Danas, 13. listopada Dječji vrtić „Pahuljica“ obilježio je Svjetski dan pješačenja. Organizirano je pješačenje djece od vrtića do parka gdje je u suradnji s dipl.ing.šumarstva Brankom Trenčevim (inače tatom našeg Marka) organizirana kratka edukacija djece o šumi, vrsti šumskim plodova, šumskim životinjama. Nakon toga, djeca su posjetila izložbu u predvorju Zimskog kina „Šuma očima šumara“ te svoje spoznaje upotpunila fotografijama iz šume.

Opširnije...

Odgojiteljice Dječjeg vrtića „Pahuljica“ promovirane u zvanje

U petak 6. listopada 2017. održana je svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Opširnije...

Početak pedagoške godine obilježen blagoslovom

U srijedu 6. rujna matični objekt vrtića posjetio je župnik, vlč. Mladen Mrakovčić koji se sa nama pomolio povodom početka nove pedagoške godine. Župnik je blagoslovio nas i naše sobe dnevnog boravka te nam poželio uspješan i blagoslovljen rad tijekom pedagoške godine.

Opširnije...