Izlet u Istru

Predškolci iz Dječjeg vrtica “Pahuljica”, njih 38, posjetili su srednjovjekovni tematski park Sanc. Michael u Svetvinčentu, gdje su se upoznali sa srednjovjekovnom vještinama i načinom života.

Opširnije...

Ježeva kućica

U utorak 31. listopada za svu djecu matičnog vrtića te PO Supetarska Draga izvedena je predstava Ježeva kućica u izvedbi Kazališta lutaka Rijeka prema istoimenom klasiku Branka Ćopića. Predstava je oduševila sve velike i male kostimima, scenografijom, a osobito dobro poznatom glazbom.

Opširnije...

Katehetska jesenska škola

Katehetska jesenska škola za odgojitelje u vjeri „Sveci kao uzori djelotvorne ljubavi“ održana je 10. – 11.11.2017. na Nadbijskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.

Opširnije...

Pra priče

U ponedjeljak 6. studenog pogledali smo u Zimskom kinu predstavu Pra priče u izvedbi Teatra OZ.

“Pra priče” je lutkarsko – glumačka predstava za djecu koja oslobađa duh starohrvatskih priča, legendi i čudesnih bića iz zagonetnog prašnjavog ormara, škrinja i trodimenzionalne knjige.

Opširnije...

Susret s Jasnom Held

U povodu Mjeseca hrvatske knjige, a u suradnji sa Školskom knjigom koja je ovaj susret omogućila, 19. listopada u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ održan je susret predškolaca s pripovjedačicom bajki Jasnom Held. Vrlo zanimljiva svojom pojavom, živopisna i privlačna svojim pripovijedanjem, Jasna Held dječju je pažnju održavala punih 45 minuta dvjema vrlo zanimljivim bajkama.

Opširnije...