DEVETA GRUPA RODITELJA ZAVRŠILA RADIONICE "RASTIMO ZAJEDNO"

Jučer, u srijedu 13. prosinca u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ završen je još jedan ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“. Šest roditelja, koliko je sačinjavalo ovu grupu, nakon pohađanja 11 radionica zaslužilo je svoju diplomu. Kroz radionice vodile su ih educirane voditeljice Marijana Ribarić, odgajateljica i Maja Pirak, psihologinja, inače vanjska suradnica vrtića u ovom projektu.

Opširnije...

Klub očeva Rastimo zajedno

I ove smo godine očevima ponudili radionice kreirane upravo za njih. Prijavilo se šest marljivih i zaintersiranih očeva koji su tijekom listopada pohađali Klub očeva Rastimo zajedno. Svakoga tjedna na dvostanoj radionici unaprijeđivali su svoje roditeljske kompetencije, izmjenjivali iskustva, igrali se učili... Za svoj trud na kraju su zaslužili diplome. Ove su godine radionice vodile Mladenka Frankić I vedrana Domaćinović Pičuljan.

Opširnije...

Završen 8. ciklus radionica Rastimo zajedno

''Rastimo zajedno tim'' DV Pahuljica okupio se i ove pedagoške godine kako bi održao radionice za roditelje pod istim nazivom :) Od  listopada do siječnja 2016. vrijedno je radila  grupa koju su činile 3 mame. Možda mali, ali vrijedan broj. Mame su tijekom radionica imale priliku čuti kratka predavanja na određenu temu roditeljstva, razgovarale su i razmjenjivale iskustva, provodile različite aktivnosti i vježbe te se dobro zabavljale.

Opširnije...

Klub roditelja RZ+

Tijekom 8. Tjedna psihologije, održan je prvi Klub roditelja RZ+ s temom ''Što sam naučio/la - što primjenjujem?'' pod vodstvom psihologinje Maje Pirak i logopedinje Ane Sokolić.

Opširnije...

Rastimo zajedno - završen 7. ciklus

 

 I ove godine su se u našem vrtiću održale  radionice za roditelje ''Rastimo  zajedno''. Od  listopada do prosinca 2014. vrijedno je radila  grupa od petero roditelja koji su svaki tjedan  prisustvovali dvosatnim radionicama. Roditelji su tijekom radionica imali priliku čuti kratka predavanja na određenu temu,  razgovarali su i razmjenjivali iskustva, provodili različite aktivnosti i vježbe, a svaka radionica bila  je„začinjena“ i ponekom igrom i/ili kratkim  filmom.

Opširnije...