Listopad u Koraljima

Listopad nam je donio mnogo zanimljivih aktivnosti! Mnogo smo pažnje pridavali razvijanju samostalnosti kod mlađe djece koja su nam tek ove godine krenula u vrtić. Obilježili smo Svjetski dan pješačenja pješačenjem našim mjestom, mijesili smo tijesto povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Opširnije...

Rujan u Koraljima

Zbog upisa nove djece i njihove adaptacije poticaj za razvoj daljnjih aktivnosti bila je pjesmica „Šta se u vrtiću radi“. Osim što smo ponovili i naučili pjesmicu, novoupisana djeca (Lucija, Eva Eliza, Monika, Marija) uz pomoć starije djece upoznala su sobu dnevnog boravka i mjesta na koja spremamo igračke, sredstava i materijale za rad. Da bi se bolje upoznali, djeca su sama predstavljala sebe i opisivala se. Ponavljali smo i pravila skupine vezana uz neke dnevne rutine i održavanje vlastite higijene (pranje ruku, pranje zubiju, samostalno uzimanje i dijeljenje hrane tijekom doručka i ručka, čekanje u redu i na red).

Opširnije...

Blagoslov župnika

U utorak 12. rujna župnik župe Supetarska Draga, vlč. Ivan Kosić posjetio je odgojno-obrazovnu skupinu Koralji te povodom početka pedagoške godine blagoslovio djecu te prostorije vrtića.

Opširnije...

Koralji - dobro došli

Počela je nova pedagoška godina u Koraljima! Već su nam tijekom ljeta polako počeli dolaziti novi prijatelji – Nikol, Elena, Loreta, Lora i Josip, a dio njih stigao je u rujnu – Eva Eliza, Lucija, Marija i Monika. Čekamo još Adriana i onda ćemo biti prava ekipa! Veselimo se zajedničkoj igri, istraživanju i pustolovinama s našim odgajateljicama.

Opširnije...