Listopad u Gljivicama i Zečićima

U listopadu smo prikupljali plodove jeseni te u njima uživali – istraživali ih, manipulirali njima te ih koristili za raznoliko likovno izražavanje. Sudjelovali smo u blagoslovu kruha povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje, a pripremali smo i razne slastice od jabuka.

Opširnije...

Obilježen sjetski dan pješačenja

U PO LOPAR OBILJEŽEN SVJETSKI DAN PJEŠAČENJA

Gljivice i Zečići u petak 13. listopada obilježili su Svjetski dan pješačenja šetnjom po mjestu te prigodnim letcima koje su djeca dijelila prolaznicima.

Opširnije...

Blagoslov župnika u Loparu

Područni odjel Lopar, skupine Gljivice i Zečići posjetio je župnik Frano Brozić i blagoslovio djecu, djelatnice vrtića te svima zaželio uspješnu i blagoslovljenu pedagošku godinu.

Opširnije...

Rujan u Gljivicama i Zečićima

Kroz rujan svašta je prolazilo našim rukama i glavicama. Prvo smo se morali naviknuti da su neki naši dobri prijatelji krenuli u prvi razred i da s nama više neće moći izmišljati razne igre i da ih neće s nama moći realizirati. Ali zato im mi želimo puno uspjeha u prvom razredu. A onda je nastupilo ružno vrijeme, puno kišnih dana koje smo ipak uspjeli učiniti zanimljivima. Bavili smo se oblacima,  kišom, kapima kiše, proučavali kako nastaje kiša, izrađivali kišobrane...

Opširnije...

Gljivice i zečići - dobro došli

U Područnom odjeljenju Lopar pedagoška godina krenula je veselo i zaigrano! Neki su nam se vratili s ljetnih godišnjih odmora,  a došla su nam i nova djeca – Josip i Arian. Vratio nam se i naš stari prijatelj Šime te Lana. Mi već marljivo radimo, igramo se i istražujemo! Pozdravljaju vas Gljivice i Zečići!

Opširnije...