Listopad u Zvjezdicama

U listopadu smo prikupljali plodove jeseni, istraživali ih i manipulirali s njima. Upoznavali smo se s različitim voćem i povrćem te ga sortirali. Mijesili smo kruh povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje a u tome su nam pomogle i naše bake.

Opširnije...

Druženje s bakama

Povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje pozvali smo bake da zajedno s djecom umijese tijesto i naprave kiflice. Odazvale su se tri bake – Hanina baka, Damijanova baka i Marova susjeda, na opće veselje i radost djece. Zajedničko druženje, a kasnije i kušanje mirisnih i ukusnih kiflica protekli su lijepoj atmosferi i veselju djece i baka. Hvala svima koji su se odazvali!

Opširnije...

Rujan u Zvjezdicama

Svašta smo u rujnu radili, posjetio nas je velečasni i blagoslovio nas, igrali smo se, pjevali i plesali, čitali slikovnice, modelirali plastelinom… a odvažili smo se i na prvu šetnju!

Opširnije...

Zvjezdice - dobro došli

Pozdrav iz Zvjezdica! Ovo smo ljeto ispratili svoje velike prijatelje koji su prešli u Leptiriće, a u našu malu obitelj uključilo se troje djece – Kate, Nora i Anđela te su se vrlo brzo i uspješno prilagodile. Trenutno, tijekom rujna, stigli su nam dječaci Roko, Maro i Damijan koji iz dana u dan sve više prihvaćaju naš vrtićki ritam. Veselimo se početku još jedne pedagoške godine i mnogim avanturama koje nam ona nosi.

Opširnije...