Studeni u Ribicama

Glazbeni interes i dalje je trajao u našoj skupini. Gostovanje naših tata glazbenika taj je interes još više učvrstio pa smo organizirali i radionicu izrade glazbenih instrumenata s roditeljima i djecom na kojoj je nastalo još poticaja za naše male glazbenike te koji su obogatili naš glazbeni kutić i dječju igru.

Opširnije...

Glazbena radionica

Posjetili su nas očevi Anton Gerovac i Marino Pahljina, tate našeg Eddija i Luke, koji su inače glazbenici. Donijeli svoje instrumente te nas oduševili svirkom, pjesmom i dobrom zabavom.

Opširnije...

Listopad u Ribicama

U listopadu smo zbog velikog interesa djece izrađivali brojne glazbene poticaje te njima ritmizirali i glazbeno se izražavali. Također, obilježili smo Dane zahvalnosti za plodove zemlje radionicom s bakama na kojoj smo izrađivali kiflice od tijesta. Plodove jeseni smo koristili i za manipulaciju i razvoj fine motorike (žireve, kestene, jabuke…).

Opširnije...

Druženje s bakama

Povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje pozvali smo bake da zajedno s djecom umijese tijesto i naprave kiflice. Odazvale su nam se dvije bake – baka Ružica Debelić i baka Dragica Domaćinović.

Opširnije...

Rujan u Ribicama

Adaptacije novoupisane djece polako završavaju, plača je sve manje, a sve je više igre i smijeha. Suradnja s roditeljima prilikom odvijanja adaptacija bila je od presudne važnosti.

Evo kako su naši roditelji doživjeli taj period:

Opširnije...

Više članaka ...

  1. Ribice - dobro došli