Rujan u Pužićima

Novu pedagošku godinu započeli smo s pričom „Vuk i tri praščića“ koja nas je potakla na razne konstruktivne i simboličke igre u kojima smo gradili kućice od raznih materijala, bili majstori u novom kutiću majstora te glumili praščiće i vuka. Također smo se i likovno izražavali na tu temu, prepričavali priču te igrali igre u pokretu gdje je vuk lovio praščiće.

Opširnije...

Suradnja s komunalnim poduzećem Vrelo

Potaknuti dječjim interesom za proučavanje sustava odvodnje otpadnih voda ostvarili smo suradnju sa komunalnom pouzećem "Vrelo" d. o. o. Njihovi djelatnici, gđa. Danijela Kuparić i gosp. Nenad Debelić posjetili su nas u našoj odgojnoj skupini i zanimljivim prikazom upotpunili naše spoznaje o načinu odvodnje i zbrinjavanju otpadnih voda. Donacija cijevi potakla je djecu na konstruiranje vlastitog sustava a posebno se veselimo nastavku suradnje i posjetu njihovom laboratoriju. Hvala Vam što ste uvijek spremni za suradnju!

Opširnije...

Pužići - dobro došli

Odgojna skupina Pužići vas sve pozdravlja jednim užurbanim pozdravim. Naime, zauzeti smo istraživanjem promjena i novih poticaja u našoj skupini. Tijekom ljeta pridružilo nam se nekoliko nove djece koja su se brzo adaptirala i svi zajedno krećemo u novu pustolovinu.

Opširnije...