Listopad u Pčelicama

Listopad je bio ispunjen brojnim aktivnostima. Na samom početku upoznali smo se s raznim javnim službama (hitnom, vatrogascima). Zatim su djeca pokazala interes za trgovinu pa smo osmislili našu vlastitu trgovinu, izrezivali razne artikle i cijene, bavili se kupnjom i prodajom. Obilježili smo Dane zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetski dan pješačenja.

Opširnije...

Rujan u Pčelicama

U rujnu smo proslavili Karlin četvrti i Dujov peti rođendan. Slikali smo po stiroporu temperama i konopima, vježbali zavezati vezice te provlačili konopce kroz rupe. Dečki su bili majstori. Popravljali su stolove, stolice i napravili svoju radionicu. Djevojčice su često radile čestitke uz pomoć bušilica za papir.

Opširnije...

Pčelice - dobro došli

Dobro nam došla nova pedagoška godino! Dočekujemo te spremni i željni da krenemo u ponovnu proizvodnju „meda“. Obnovili smo svoje redove i prigrlili iz Područnog odjela iz Supetarske Drage sestre Leonu i Karlu, Ninu i Gabrielu te Duja i Linu iz poludnevne skupine Bubamare. Radne odaje nešto su izmijenjene s novinom pozornice za naše glazbeno i glumački talentirane Pčelice. Radujemo se suradnji s našom bližom i širom zajednicom, sa svim dragim ljudima koji će na bilo koji način ući u naše vrtićke živote i učiniti ih bogatijima!

Opširnije...