Studeni u Leptirićima

U studenom smo se još bavili obilježjima jeseni i jesenskim plodovima. Također, osmislili smo niz aktivnosti vezanih uz razvoj fine motorike, a jedna od omiljenih dječjih aktivnosti bilo je šivanje. Predškolci su izrađivali svoje slovarice. Izradili smo i stolicu pričalicu s koje su se pričale bajke i priče sa čarobne stolice.

Opširnije...

Listopad u Leptirićima

Tijekom listopada prikupljali smo razne plodove jeseni (lišće, kukuruz, sjemenke bundeve…) koji su nam služili za raznoliko izražavanje i manipuliranje. Obilježili smo Dane zahvalnosti za plodove zemlje pečenjem kruha, ali i izradom plakata sa dječjim izjavama na čemu su zahvalni u svojem životu.

Opširnije...

Rujan u Leptirićima

Tijekom rujna smo se bavili prometom. Izrađivali smo prometne znakove i prometnice. Posjetili smo i Policijsku postaju Rab zajedno s našim prijateljima iz Krijesnica.

Izrađivali smo razne poticaje koji nam sada služe za učenje kroz igru – koliko je sati, brojevi, doba dana… sve nam to treba za svakodnevno snalaženje u vremenu.

Opširnije...

Leptirići - dobro došli

Leptirići su ispratili predškolce, a s novom pedagoškom godinom primili nove prijatelje iz jasličke skupine Zvjezdice. Luna, Nela, Maro, Jakov, Mihaela i Ella izvrsno su se uklopili u ovu veselu vrtićku skupinu i već naveliko istražuju, igraju se i sklapaju nova prijateljstva! Svi zajedno veselimo se novoj pedagoškoj godini i novim izazovima.

Opširnije...