Suradnja s Anninom mamom

Prateći dječji interes za dramskim aktivnostima dogovorili smo suradnju s mamom Janom, inače kostimografom i scenografom po struci. Cilj radionice bio je prikazati djeci postupak izrade lutke. Tako su djeca prionula napraviti nacrt za izradu lutke, a vješte ruke naše Jane stvorile su jedinstvenu lutku koju su kasnije djeca ukrasila.

Opširnije...

Listopad u Bubamarama

U 10. mjesecu smo započeli berbu maslina zajedno s odgojno-obrazovnom skupinom Leptirići. Josipa nam je u vrtić donijela bundevu pa smo je proučavali. Sredinom mjeseca djeca su pokazala interes za trajektom te su onda uslijedile aktivnosti vezane uz tu temu (izrada trajekta, vrste brodova, šetnja i razgled brodova uz rivu…).

Opširnije...

Bubamare u banci

Povodom Međunarodnog dana štednje Bubamare su posjetile Erste banku gdje ih je dočekao direktor banke i ostali djelatnici. Djeca su se upoznala sa brlogom Mede štede u kojem on čuva ušteđene novce te saznali zašto je važno štedjeti.

Opširnije...

Rujan u Bubamarama

Rujan je u Bubamarama prošao u znaku prilagodbe. Uspješno smo se svi prilagodili, stariji Bubamarci na novu strukturu sobe i nove prijatelje, a novoupisana djeca na novi prostor i nove prijatelje.

Opširnije...

Bubamare - dobro došli

Dobro došli u Bubamare! Ove su nam se godine pridružili novi prijatelji – Iliana, Alba, Leon, Melisa, Gabriel, Ivano i Lovro. Polako se međusobno upoznajemo i istražujemo sobu dnevnog boravka. Tko zna gdje će nas naše istraživanje odvesti!

Opširnije...